zondag 23 oktober 2011

Valpartij in Wetteren -> 8 weken out!

Hallo

Vandaag minder goed nieuws. Een schijnbaar onschuldige valpartij in de winterduatlon van Wetteren, op het moment dat ik stilaan naar de top-vijf aan het rijden was en mijn wedstrijd eigenlijk nog moest beginnen. Gevolg: radiuskopfractuur (rechterelleboog) + arm in de plaaster + 8 weken werk- en sportonbekwaam! Even balen!

Tom

--------
Hier liep alles nog volgens plan...

5 opmerkingen:

  1. Shit man dat is slecht nieuws!
    Heb dat ook al gehad zo'n barst in de elleboog en weet dat het heel pijnlijk is. Normaal mag je wel snel op de rollen fietsen, hoop dat het wat troost is. Veel beterschap gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pascal Vanaudenaerde24 oktober 2011 om 14:32

    ik weet dat je fan bent maar daarom moet je me nog niet nadoen he;nu even serieus hopelijk valt de pijn wat mee,ook voor jou tijdelijk geen winterduatlons meer.herstel nu goed en volgend seizoen staan we er terug he

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tis spijtig, maar ja... De pijn valt precies nog mee. Nu twee weekjes volledig herstel en dan stilletjes aan de 'revalidatie' beginnen. Winterseizoen is voorbij. Misschien tegen februari, maart...
    Als ik de uitslag zo overloop, is het wel dubbel zo spijtig. Ik geloof echt dat ik voor de 4de plaats had kunnen strijden, want de afvallingskoers moest nog beginnen.
    Acht weken gips is wel heel lang. Hopelijk lukt hem om daar zes weken van te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Doodjammer hé Tom. Je was heel goed bezig. Een spoedig herstel en volgend jaar een nieuwe kans op een mooie prestatie in Wetteren!

    Grtz
    Pieter

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wees gerust! En dan mag het eens regenen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen