zondag 30 september 2012

Squadra SJF

Hallo

Zoals velen intussen al gemerkt of vernomen hebben, zal ik vanaf volgend seizoen deel uitmaken van een nieuw semiprofessioneel du- en triatlonteam: Squadra Internazionale Jesse VNsportscoaching - Froggy Line. Ik blijf weliswaar gelicentieerd bij Triathlon Team Ieper, maar zal mijn wedstrijden in de kledij van eerstgenoemde ploeg betwisten.

De Squadra zal uit vijf leden bestaan: Joeri Deleebeeck, Didier Fontaine, Jan Meysmans, trainer Jesse Van Nieuwenhuyse en ikzelf. Onze hoofdsponsor is een Italiaans kledingmerk dat ook aanwezig zal zijn op de internationale fietsbeurs Bikemotion in Utrecht. Het is daar dat onze ploeg op zaterdag 13 oktober zal worden voorgesteld.

Daarnaast zullen wij ook bijgestaan worden door enkele heel waardevolle sponsors, zoals Fast Forward Wheels en Running Mate.

De website van de ploeg: LINK


Hieronder het persbericht dat de voorbije dagen in de media verspreid werd:
 -----------------------------------------------------------------------------


Beste sportliefhebbers

Wij zijn heel trots jullie de oprichting van een nieuwe semiprofessionele triatlon- en duatlonploeg mee te delen. Squadra Internazionale Jesse VNsportscoaching – Froggy Line is een mix van internationale (sub)toppers en jong talent.

Het opstarten van deze ploeg was enkel mogelijk door de aanwezigheid van betrouwbare (internationale) sponsors, waarmee we een langetermijnvisie delen. Samen met hen bieden wij een totaalaanpak op vlak van materiaal, kledij, voeding, trainingsbegeleiding en vele andere zaken.

Een uitzonderlijk gegeven aan de Squadra Internazionale Jesse VNsportscoaching – Froggy Line is dat elk teamlid – vijf in totaal - zich richt op een specifieke specialiteit, telkens met de nodige prestatie op nationaal én internationaal niveau.

Jan Meysmans (°1981 – Hamme-Merchtem), sinds enkele maanden aan het werk als verdeler van het Italiaanse kledijmerk Froggy Line in België, richt zich op Long Distance Du- en Triatlons. Begin september eindigde hij nog 15de op het WK Long Distance Duatlon in het Zwitserse Zofingen en kroonde zich daarmee ook tot wereldkampioen bij de amateurs.

Focus 2013: Long Distance Duatlon + Long Distance Triatlon


Jesse Van Nieuwenhuyse (°1983 – Bellem/Opwijk/Kortenberg) focust zich naast zijn rol als trainingsbegeleider van de andere teamleden op du- en triatlons op de korte afstand. Dit seizoen kon hij een triatlon in het Nederlandse Kamperland op zijn naam schrijven en dat aanvullen met talloze ereplaatsen.

Focus 2013: Short/Long Distance Duatlon/Triatlon


 
Joeri Deleebeeck (°1990 - Boortmeerbeek) specialiseert zich als een beloftevolle offroaddu- en triatleet. Afgelopen winter won hij zijn eerste triatlon en dwong met een hele reeks ereplaatsen (o.a. 3de op het BK Offroad Triatlon U23) een selectie af voor het EK Offroad Triatlon bij de beloften.

Focus 2013: Short Distance Offroad Triatlon


 


Tom Vandenbussche (°1986 – Assebroek) maakte dit jaar naam als tijdrijder door zeven wedstrijden tegen de klok op zijn naam te schrijven. Daarnaast won hij ook een duatlon in het Duitse Dreikirchen en behaalde hij dichte ereplaatsen in diverse Short en Long Distance Duatlons.

Focus 2013: Long Distance Duatlon + Tijdritten


 


Didier Fontaine (°1973 - Gooik) is het buitenbeentje van de ploeg. Hij is een meervoudig Ironman-finisher en vat op 25 augustus 2015 de Enduroman Arch-to-Arc Triatlon aan: eerst 140 km lopen van Londen naar Dover, vervolgens 33,8 km zwemmen om het Kanaal over te geraken en ten slotte nog 289,7 km fietsen tot Parijs.

Focus 2013: Ironman Zürich




De officiële ploegvoorstelling van Squadra Internazionale Jesse VNsportscoaching – Froggy Line vindt plaats op zaterdag 13 oktober, ter gelegenheid van Bikemotion Benelux in Utrecht (NL). Meer info: hal 11 – stand A44 – tijdstip: 10.30 – 17.00


‘Quando il gioco si fa duro, i duri cominciano a giocare!’
‘When the race becomes difficult, the strongest ones start to play!’

Geen opmerkingen:

Een reactie posten